Szülinaposok
További szülinaposok
a  |  b  |  c  |  d  |  e  |  f  |  g  |  h  |  i  |  j  |  k  |  l  |  m  |  n  |  o  |  p  |  q  |  r  |  s  |  t  |  u  |  v  |  w  |  x  |  y  |  z  |  

363 találat

Jurassic World 2

(2018)

Osztályzat:   

Jumanji – Vár a dzsungel

(2017)

Osztályzat:   

Jupiter holdja

(2017)

Osztályzat:   

Julieta

(2016)

Osztályzat:   

Jackie

(2016)

Osztályzat:   

Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3. – A forradalom

(2016)

Osztályzat:   

Játszma

(2016)

Osztályzat:   

Jack Reacher 2

(2016)

Osztályzat:   

Jézus, mobil, fejvadászok

(2016)

Osztályzat:   

Jégkorszak: Húsvéti küldetés

(2016)

Osztályzat:   

Jutalomjáték

(2016)

Osztályzat:   

John Wick 2

(2016)

Osztályzat:   

Jutalomjáték

(2016)

Osztályzat:   

Jurassic World

(2015)

Osztályzat:   

Jenny esküvője

(2015)

Osztályzat:   

Jupiter felemelkedése

(2015)

Osztályzat:   

Joy

(2015)

Osztályzat:   

Joker

(2015)

Osztályzat:   

Jonas Kaufmann: Egy est Puccinivel

(2015)

Osztályzat:   

Jem and the Holograms

(2015)

Osztályzat:   

Janis - A Janis Joplin-sztori

(2015)

Osztályzat:   

Jégvarázs: Party Láz

(2015)

Osztályzat:   

Jack

(2014)

Osztályzat:   

Julie kisasszony

(2014)

Osztályzat:   

Jacky a nők országában

(2014)

Osztályzat:   

Jobb angyalok

(2014)

Osztályzat:   

Jobb, ha hallgatsz

(2014)

Osztályzat:   

John Wick

(2014)

John Wick (Keanu Reeves) nyugodt életre vágyik. Magányosan akarja tölteni a napjait: kutyája, sportkocsija, üres, hideg lakása éppen elég neki - nincs szüksége többre. De egy nyugdíjas bérgyilkos nem pihenhet. És amikor bántják, ő sem marad tétlen. Előveszi rég elrejtett fegyvereit, és elindul véres bosszúhadjáratára. Egyetlen ember harcol gengszterek és bérgyilkosok egész hadserege ellen, New York pedig valódi csatatérré válik. És az őrült, véres ütközetben mégsem egyértelmű, ki fog győzni: a gyilkosok légiója vagy a magányos harcos. Hiszen ő John Wick.

Osztályzat:   

Jack Ryan: Árnyékügynök

(2014)

Ryan a barátai és szerettei szemében csak egy a sok New York-i banki elemző közül, de titokban már évek óta a CIA-nak dolgozik. Eredetileg azért vették fel, hogy globális gazdasági adatokat rágjon át, de amikor rábukkan egy aprólékosan kidolgozott tervre, amelynek célja az amerikai gazdaság megroppantása és globális káosz kirobbantása, akkor kiderül, hogy csak ő tudja megakadályozni ezt a terrorakciót. Így teljes jogú ügynökké avanzsál, és máris a gyanakvás, az átverések és a halálos veszedelmek világában találja magát. Ezért aztán kénytelen szófukar felettese, mit sem sejtő menyasszonya és egy briliáns elméjű orosz oligarcha között lavírozni, és kénytelen szembenézni egy új valósággal, ahol senkiben sem lehet megbízni, ám milliók sorsa függ attól, hogy rátalál-e az igazságra. A gyújtózsinór ég, és Ryannek mindenki előtt kell járnia egy lépéssel a halálos versenyben.

Osztályzat:   

Jessabelle

(2014)

Osztályzat:   

Jön Harold!

(2014)

Osztályzat:   

Joe

(2013)

Joe (Nicolas Cage) egy favágó brigád vezetője, aki sittes múlttal, de amennyire tőle telik, tisztességesen és keményen próbál boldogulni, sőt, még bizonyos határig embereket is képes közel engedni magához. Gary (Tye Sheridan) egy családnak nem nevezhető rettenetben él, két alkoholista, munkanélküli ronccsal, akik a szülei, és akik közül az apja folyamatosan veri, és elszedi tőle minden pénzét. A fiú néma kishúga és anyja miatt nem lép le, hanem munkásnak jelentkezik Joe-nál, és ezzel mindkettőjük sorsát megváltoztatja.

Osztályzat:   

jOBS - Gondolkozz másképp

(2013)

Ashton Kutcher személyesíti meg Steve Jobsot, az Apple ikonná vált alapítóját Joshua Michael Stern rendkívül szórakoztató és inspiráló életrajzi filmjében. Miután eltanácsolják az egyetemről, Jobs másokkal együtt létrehozza az Apple Computer vállalatot, amelytől kilenc év elteltével távozni kényszerül. Több mint egy évtizeddel később azonban visszatér a céghez, és olyan változásokat indít el, amelyek az egykori aprócska vállalkozást a földkerekség egyik legértékesebb társaságává teszik. A Jobs Gondolkozz másképp bensőséges portrét rajzol arról a mélyen elkötelezett, különleges férfiról, aki forradalmi újításaival örökre megváltoztatta a számítástechnikát és az egész világot.

Osztályzat:   

Joséphine

(2013)

Joséphine egy 30 éves, shopping-mániás nő, aki Bradpitt nevű macskájával él egy fedél alatt. Utálja a munkáját, a nagy fenekét, a nős pasiját és a nyomást, amit szülei és tökéletes nővére irányából érez. Eltökélten kereste az igazit, nem találta meg, ez van. Amikor (sokkal karcsúbb) húga egy családi vacsorán bejelenti, hogy férjhez megy, Joséphine sokkot kap és hirtelen felindulásból ő is bejelenti saját házasságát a csodálatos brazil milliomossal. Egyre mélyebbre süllyed a hazugságok örvényében, s miközben mindenki azt hiszi, Brazíliában van, ő titokban próbál élni, Párizsban.

Osztályzat:   

Jurassic város

(2013)

Osztályzat:   

Justin, a hős lovag

(2013)

Valahol egy messzi-messzi királyságban a bürokraták hozzák a törvényeket, a szabályok uralkodnak mindenen és már a lovagoknak is rég nyoma veszett. Az ifjú legénynek, Justinnak azonban minden vágya, hogy belőle is olyan hős lovag váljon, mint egykoron nagyapja volt. Apja, Reginald, a királynő főtanácsadója azt akarja, hogy fia a nyomdokaiba lépjen és az ügyvédi pályát válassza. Justin egy nap meglátogatja a nagymamáját, aki olyan ösztönzően hat rá, hogy hirtelen indíttatásból búcsút int mindenkinek és maga mögött hagyva az otthonát elindul, hogy megtanulja a lovagi mesterséget és megkeresse nagyapja elveszett kardját.

Osztályzat:   

Jó reggelt, apa!

(2013)

Osztályzat:   

Justin Bieber: Believe

(2013)

Justin Bieber legalább annyira megosztó személyiség, mint amennyire sikeres. Lehet szeretni, lehet gyűlölni, közömbösnek maradni iránta azonban csaknem lehetetlen. Bieber története a XXI. század első évtizedének kordokumentuma is, az idén 20. életévét betöltő kanadai fiút ugyanis 2008-ban a YouTube videomegosztón fedezte fel későbbi menedzsere, Scooter Braun.

Osztályzat:   

Jégvarázs

(2013)

Amikor egy gonosz varázslatnak köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik, Anna, a félelmet nem ismerő optimista összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoffal és az ő hűséges rénszarvasával, Sven-nel, hogy közösen megtalálják Anna testvérét, Elsát, a Hókirálynőt és véget vessenek fagyos varázslatának. Az Everesthez hasonlítható körülmények közt, titokzatos trollokkal és a lenyűgöző és igazán vicces Olaf nevű hóemberrel is találkoznak. Annának és Kristoffnak mágikus kalandokkal kísért útjukon a természet erőivel kell dacolniuk, hogy megmentsék a királyságot a teljes pusztulástól.

Osztályzat:   

Jézus Krisztus Szupersztár - Élö arénaturné

(2012)

Negyven éve a Londoni West End mutatta be Andrew Lloyd Webber új produkcióját a Jézus Krisztus Szupersztár-t. Most az évforduló tiszteletére Laurence Connor rendezésében kerül újra színre, a 2012-es év rock-szenzációját ígérve. Iskarióti Júdás szerepét a kiváló zenei humorista Tim Michin vállalta el, s a legnagyobb nő szerepet - Mária Magdolna szerepét - a Spice Girls egykori énekese, Melanie C viszi színpadra. A BBC Radio 1 reggeli műsorának házigazdája debütál Heródes király szerepében (Chris Moyles), míg a címszerepet Ben Forster játssza és énekli.

Osztályzat:   

Johan Falk - Rablások rablása

(2012)

Osztályzat:   

Johan Falk - Bandaháború

(2012)

Osztályzat:   

Jack Reacher

(2012)

Amikor egy fegyveres megöl öt embert hat lövéssel, minden bizonyíték a letartóztatott gyanúsítottra utal. A kihallgatás során a gyanúsított csak egy cetlit nyújt át a következő szöveggel: \"Kerítsék elő Jack Reachert!\" Így kezdődik a rendhagyó hajsza az igazság után, melynek során Jack Reacher egy váratlan ellenféllel kerül szembe, aki mestere az erőszaknak, és súlyos titkot őriz.

Osztályzat:   

Johan Falk - Emberrablás

(2012)

Osztályzat:   

Járási bajnokság

(2012)

Osztályzat:   

Jersey lány

(2012)

Osztályzat:   

Johan Falk: Játékszabályok

(2012)

Osztályzat:   

Johan Falk - Meztelen igazság

(2012)

Osztályzat:   

Jégkorszak 4: Vándorló kontinens

(2012)

Az idő a jégkorszakban sem áll meg: minden változik, és mindig jöhet néhány vad meglepetés. A táplálkozási láncra fittyet hányó három jó barát, Manny, Diego és Sid (a mamut, a kardfogú tigris és a lajhár) újból kénytelen vándorútra indulni: egy óriási földmozgás leszakít a kontinensről egy szigetet, és elválasztja őket a hordától. Jobb híján egy úszó jéghegyre költöznek, és új, hófehér hajójukon igyekeznek partra vergődni. A trió a nyílt tengeren sem hazudtolja meg magát: a jég hátán is túlélnek, fura tengeri lények, új földrészek és őskalózok között vágják keresztül magukat, és közben egy percre sem veszítik el a humorérzéküket. Még a motkány is viszontlátja imádott makkját – igaz, olyan körülmények között, melyre egy motkány sem készülhet fel.

Osztályzat:   

Jason Becker: Még élek

(2012)

Osztályzat:   
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.