Szülinaposok
További szülinaposok
a  |  b  |  c  |  d  |  e  |  f  |  g  |  h  |  i  |  j  |  k  |  l  |  m  |  n  |  o  |  p  |  q  |  r  |  s  |  t  |  u  |  v  |  w  |  x  |  y  |  z  |  

620 találat

A titánok harca

(2010)

Hamar megérkezett a trailer a Louis Leterrier (Szállító 2., A hihetetlen Hulk) által rendezésre kerülő, 2010 március végén bemutatásra kerülő Clash of the Titans remake-hez, és nem is fog csalódást okozni azoknak, akik várják a filmet. A görög mitológia világában játszódó film középpontjában Perszeusz (Sam Worthington) áll, aki Zeusz (Liam Neeson) és egy földi nő rövid kapcsolatának gyümölcseként félisteni erőt birtokol, ám megtagadja azt és emberként próbál élni. Amikor családját elrabolja az alvilág félelmetes ura, Hádész (Ralph Fiennes), Perszeusz félelmetes harcosokból álló csapatot toboroz, és elindul a pokolban, hogy leszámoljon a Zeusz hatalmát is fenyegető istenre. Útjukat démonok és félelmetes szörnyetegek keresztezik, akikkel csak úgy szállhat szembe, ha elfogadja isteni származását és maga irányítja a végzetét.

Osztályzat:   

Éli könyve

(2010)

Osztályzat:   

Exférj újratöltve

(2010)

Milo (Gerard Butler) fejvadász. Felkutat és elkap bárkit, aki csupán azért fizette ki az óvadékát, hogy utána megszökhessen. Új munkája igazán felvillanyozza, mikor kiderül, hogy saját ex-feleségét kell fülön csípnie, Nicole-t (Jennifer Aniston), akivel azonban soha, semmi sem egyszerű. Az újságíró ex rábeszéli volt férjét, hogy adjon neki egérutat, mert épp egy eltussolt gyilkosság ügyében nyomoz. Mire Milo rájön, hogy átverték, addigra még jó párszor átverik, és még az sem nagyon vigasztalja, hogy néha ő is túljár egykori asszonykája eszén. És közben menekülniük kell a bérgyilkosok, korrupt zsaruk, gengeszterek hada elől... méghozzá együtt.

Osztályzat:   

Salt ügynök

(2010)

Osztályzat:   

Kém a szomszédban

(2010)

Bob Ho a beépített szuper-spéci titkos ügynök diktátorokat, terroristákat és gonosz birodalmakat vont ki a forgalomból, de most élete legnehezebb megbízatása várja. Úgy dönt, felhagy a kémkedéssel és újéletet kezd szomszédjával és barátnőjével, Gilliannel. A nő azonban egy fontos küldetést tartogat a számára: csak akkor hajlandó hozzámenni, ha Bob megnyeri 3 pimasz gyerekét is az ügynek. Mikor Gilliennek hirtelen el kell utaznia, Bob önként jelentkezik, hogy vigyáz a csemetékre. A kémkedés azonban bakfitty a csőszködéshez képest. James Bondot megszégyenítő kütyü arzenálra lesz szükség a feladat teljesítéséhez. És ha nem lenne elég, hogy a kölykök pokollá teszik az életét, az egyikük véletlenül letölt a gépéről egy szupertitkos képletet, amitől beindul a nagy gépezet. Bob régi ellensége, egy orosz terrorista, támadásba lendül arra kényszerítve az exkém leendő mostoha apát, hogy Jackie Chant megszégyenítő sebességgel páholja az ellent és váltogasson a szerepei között.

Osztályzat:   

Brooklyn mélyén

(2010)

Eddie Dugan (Richard Gere), kiégett, veterán zsaru, aki már csak egy hétre van a nyugdíjazástól és álmaitól, egy nyugodt horgászlaktól Connecticut-ban. Sal Procida (Ethan Hawke) drogelhárítós tiszt, aki semmitől sem riad vissza, hogy jobb életet teremtsen betegségben szenvedő feleségének és hét gyermekének. Clarence “Tango” Butler (Don Cheadle) pedig olyan régóta dolgozik beépített rendőrként, hogy a hűsége lassan jobban köti rabtársához, Caz-hez (Wesley Snipes) – aki Brooklyn egyik leghírhedtebb drog dílere – mint rendőrtársaihoz. A három, saját démonaival küzdő ember hamarosan találkozik, és megmérettetik….

Osztályzat:   

Gyilkosságba hajszolva

(2009)

Osztályzat:   

Gong fu chu shen

(2009)

Osztályzat:   

Hasonmás

(2009)

Osztályzat:   

Éjszaka a múzeumban 2.

(2009)

Osztályzat:   

Chi bi xia: Jue zhan tian xia

(2009)

Osztályzat:   

Green Lantern: First Flight

(2009)

Amikor Hal Jordan elfogadja egy haldokló idegen lény ajándékát – egy titokzatos erejű gyűrűt -, az átváltoztatja őt a Zöld Lámpássá, egy elit csapat új hősévé. Ez a csapat őrzi az egész univerzumban a békét és gondoskodik róla, hogy a törvények ne csupán üres szavak legyenek – a nevük Guardians of the Universe. Hal kemény kiképzésen megy keresztül, míg a csapat teljes értékű tagjává válik, időközben pedig egy szörnyű összeesküvés nyomára bukkan: Sinestro, a Zöld Lámpások vezére át egy új rendet akar létrehozni, amely az ő irányításával uralkodna az univerzumban. Hall-nak minden erejére szüksége lesz,hogy bebizonyítsa igazát és megakadályozza Sinestro ördögi tervét, ami a Zöld Lámpások végét is jelentené… © filmtrailer

Osztályzat:   

Banlieue 13 - Ultimatum

(2009)

Osztályzat:   

Diamant 13

(2009)

Osztályzat:   

Echelon Conspiracy

(2009)

Osztályzat:   

Crank 2. - Magasfeszültség

(2009)

Osztályzat:   

Képlet

(2009)

Osztályzat:   

SGU Stargate Universe Darkness

(2009)

Osztályzat:   

Bunyó

(2009)

Osztályzat:   

Átkozott szerelem

(2009)

Osztályzat:   

Luck

(2009)

Osztályzat:   

Haeundae

(2009)

Osztályzat:   

SGU Stargate Universe

(2009)

Osztályzat:   

Star Trek

(2009)

Ám ekkor megjelenik egy hatalmas hajó, az ISS Fesarius, és az idegen kapitány, Balok kijelenti, hogy egy percen belül megsemmisíti az Enterprise-t. Kirk blöfföl és azzal áltatja az idegent, hogy az összes föderációs hajó, úgynevezett "korbomitot" hordoz fedélzetén, melyet fel fog robbantani, ha Balok támadólag lép fel. Az idegen menekülni próbál egy mentőkabinban, ám az Enterprise elfogja és kapcsolatba lép az igazi Balokkal.

Osztályzat:   

Lego Bionicle - A legenda újjászületik

(2009)

Osztályzat:   

SGU Stargate Universe Time

(2009)

Osztályzat:   

Blood: The Last Vampire

(2009)

Osztályzat:   

X-Men kezdetek: Farkas

(2009)

Osztályzat:   

Stargate Universe

(2009)

Osztályzat:   

G. I. Joe: A kobra árnyéka

(2009)

Osztályzat:   

Kaminey

(2009)

Osztályzat:   

Goemon

(2009)

Osztályzat:   

Infestation

(2009)

Osztályzat:   

Dragonball: Evolúció

(2009)

Osztályzat:   

Szörnyek az űrlények ellen

(2009)

Osztályzat:   

A testőr

(2009)

Osztályzat:   

12 menet

(2009)

Osztályzat:   

Night Train

(2009)

Osztályzat:   

Leszbikus vámpírok gyilkosai

(2009)

Osztályzat:   

Next Day Air

(2009)

Osztályzat:   

Halálos iram

(2009)

Amikor a bűn visszahozza őket Los Angelesbe, a szökevény ex-fegyenc Dom Toretto és Brian O'Conner ügynök viszálya újból fellángol. Ám amikor egy közös ellenséggel találják szemben magukat, Dom és Brian kénytelenek megbízni egymásban, mert csak így lehet esélyük a túlélésre. És a halálos duó megtalálja a bosszú legjobb módját: nem ismernek lehetetlent a volán mögött, legyen szó akár kamionkonvojok kifosztásáról, akár hajmeresztő akciókról az alagútban.

Osztályzat:   

Avatar

(2009)

Egy deréktól lefelé megbénult háborús veterán (Sam Worthington) a távoli Pandorára utazik. A bolygó lakói, a Na’vik az emberhez hasonló faj – de nyelvük és kultúrájuk tökéletesen különbözik a miénktől. Ebben a gyönyörű és halálos veszélyeket rejtő világban a földieknek nagyon nagy árat kell fizetniük a túlélésért… Azonban egy érdekes lehetőséghez is jutnak: a régi agyuk megőrzésével új testet ölthetnek, és az új testben, egy idegen lény szemével figyelhetik magukat és a körülöttük lévő felfoghatatlan, vad világot. A veterán azonban más céllal érkezett. Az új test titkos feladatot is jelent számára, amit mindenáron végre kell hajtania.

Osztályzat:   

Becstelen Brigantyk

(2009)

Osztályzat:   

Terminátor - Megváltás

(2009)

Osztályzat:   

A szerv

(2009)

Osztályzat:   

Táncfilm

(2009)

Osztályzat:   

Játék a végsőkig

(2009)

A nem is olyan távoli jövőben a játék- és szórakoztatóipar egy rémisztő új hibriddé fejlődött: az elmeirányítás technológiájával emberek irányítják hús-vér embertársaikat többszereplős online játékokban. A széles körben elterjedt és igencsak vitatott programok szülőatyja, a már visszavonult milliárdos, Ken Castle (Michael C. Hall) legújabb agyszüleménye egy új lövöldözős játék a ˝Slayers˝ (Gyilkosok), mely olyan hatást kelt, mintha az irányító maga lenne a programban szereplő harcos. A félelmetes játék lehetővé teszi, hogy világszerte több millió ember élő adásban élhesse ki gyilkos fantáziáját, fegyenceket használva avatárként, kiknek halálukig kell küzdeniük. A brutális ˝Slayers˝ játék legnagyobb kultikus hőse Kable (Gerard Butler), akit a fiatal játékos, Simon (Logan Lerman) irányít minden kihívásnak eleget téve, hogy hétről hétre Kable legyen a győztes. A modern kor gladiátorának, kit elhurcoltak családjától, bebörtönöztek, és akarata ellenére harcra kényszerítenek, túl kell élnie a megpróbáltatásokat, hogy elszökhessen. Ki kell szabadítania családját, vissza kell nyernie személyiségét, és nem utolsó sorban meg kell mentenie az emberiséget Castle kegyetlen technológiájától.

Osztályzat:   

Mega Shark vs. Giant Octopus

(2009)

Osztályzat:   

Watchmen - Az őrzők

(2009)

Osztályzat:   

District 9

(2009)

Osztályzat:   
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.